zoekmachine adverteren (SEA) DMOOD

Zoekmachine adverteren (SEA)

Boost je business met krachtige Google advertenties!

SEA staat voor Search Engine Advertising ofwel zoekmachine adverteren. Kort gezegd, het is als een VIP-pas voor jouw bedrijf op zoekmachines zoals Google. DMOOD zorgt ervoor dat jouw website bovenaan de lijst staat wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar de diensten of producten die jouw bedrijf aanbiedt. 

ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA)

Hoe pakken we jouw SEA avontuur aan?

Speurtocht naar relevante keywords

Een succesvolle SEA-campagne begint met het selecteren van de juiste zoekwoorden. 

Ons doel is om in te spelen op de zoekintentie van jouw potentiële klanten, zodat jouw advertenties worden weergegeven wanneer zij actief naar jouw producten of diensten zoeken. We voeren aldus eerst een grondige analyse uit om de zoekwoorden te identificeren die jouw doelgroep gebruikt.


zoekmachine adverteren (SEA) dmood kortrijk

Advertenties die opvallen in de online menigte

Natuurlijk ben jij niet het enige bedrijf dat met SEA of SEO aanwezig is in de zoekresultaten van jouw potentiële klanten. Simpelweg opduiken is dus niet voldoende, jouw advertenties moeten ook uitnodigen om erop te klikken. Bij DMOOD houden we niet van grijze standaaroplossingen, maar van sprekende eye-catchers gericht op jouw bedrijf. 


Op basis van de zoektocht naar zoekwoorden, maken we strategische advertentieteksten om jouw producten of diensten in de schijnwerpers te zetten. We benutten daarnaast ook optimaal de kracht van diverse advertentie-extensies, zijnde sitelinks, highlights, afbeeldingen, promoties, prijzen, en veel meer.


Een dynamische aanpak: monitoring & optimalisatie


We laten jouw advertenties geen stof vatten, maar houden steeds een oogje in het zeil en passen aan waar nodig. In de dynamische wereld van online adverteren bestaat namelijk geen status quo! Dankzij onze regelmatige monitoring en optimalisatie streven we voortdurend voor de beste prestaties. 


Geen geheim, altijd inzicht

Bij DMOOD kiezen we voor eenvoudige transparantie. Jij bent namelijk ook benieuwd hoe jouw online SEA-avontuur verloopt. Wanneer jouw SEA-campagnes van start gaan, krijg je toegang tot een overzichtelijk dashboard. Hierop vind je alle real-time resultaten, zodat je niet telkens hoeft te verdwalen in de complexiteit van het Google Ads interface. 


Starten met adverteren op Google?

Wij gebruiken cookies om ons te helpen beter te begrijpen hoe de site wordt gebruikt. Klik hier om meer te leren.