adverteren op LinkedIn DMOOD

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn, het sociale netwerk voor professionals, is dé plek waar bedrijven in de spotlights staan. Inderdaad, vakantiefoto’s en kattenfilmpjes zal je hier niet vinden, maar voor zakelijke vibes is LinkedIn de place to be! Hierdoor is LinkedIn hét advertentieplatform voor het bereiken van een professionele doelgroep gericht op B2B-marketing. LinkedIn Campaign Manager, here we come.

ADVERTEREN OP LINKEDIN


LinkedIn doelgroepen

Bereik nieuwe potentiële klanten

Creëer nieuwe zakelijke kansen door het bereiken van professionals die tot jouw doelgroep behoren, maar jouw bedrijf nog niet kennen. De omvang van LinkedIn gebruikers verkleinen we tot jouw potentiële klanten, via het instellen van specifieke criteria. Naast demografische gegevens, biedt LinkedIn specifieke targetingopties op basis van professionele criteria, zoals functietitels, functieniveaus, industrie, vaardigheden en bedrijfsgrootte. Hierdoor kunnen we zeer gericht adverteren naar professionals die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Bereik geïnteresseerde potentiële klanten en bestaande klanten

Met retargeting brengen we jouw producten of diensten opnieuw onder de aandacht bij reeds geïnteresseerde professionals en zelfs bestaande klanten.


De kracht van LinkedIn retargeting ligt in het herinneren van potentiële klanten aan wat jouw bedrijf te bieden heeft, precies op het moment dat ze jouw producten of diensten nodig hebben. Daarnaast is het een effectieve manier om bestaande klanten te behouden en zelfs de waarde van klantrelaties te maximaliseren. Verken de drie essentiële aangepaste doelgroepen van LinkedIn Campaign Manager.

LinkedIn-interactors

LinkedIn-interactors hebben al interesse getoond in jouw LinkedIn pagina of content. Met aangepaste doelgroepen verzamelen we reeds geïnteresseerde professionals en voeden we hun interesse met retargeting advertenties. Zo brengen we jouw bedrijf onder de aandacht van hen die al betrokken zijn. 


Websitebezoekers

Websitebezoekers bevinden zich in een verder gevorderde fase van jouw conversiefunnel. Deze potentiële klanten zijn actief op zoek naar jouw producten of diensten. Dankzij de LinkedIn Insight Tag kunnen we deze waardevolle bezoekers retargeten met relevante LinkedIn-advertenties. We blijven top-of-mind, stimuleren betrokkenheid en zorgen ervoor dat jouw bedrijf op de radar blijft. Zo moedigen we hen aan om de volgende stap te zetten en met jouw bedrijf in zee te gaan.

Klantenbestand

Beschik je over een lijst met bestaande klanten of zakelijke contacten? Dan kunnen we deze klantinformatie uploaden naar LinkedIn, die de verstrekte informatie vervolgens vergelijkt en matcht met de juiste LinkedIn profielen. Op deze manier kunnen we jouw bestaande klantenkring online benaderen met doelgerichte LinkedIn advertenties.

Het voordeel? Maximaliseer de waarde van je klantenlijsten door hen opnieuw te betrekken en te informeren over jouw nieuwste aanbiedingen of diensten. Denk aan het heractiveren van relaties, het versterken van merkloyaliteit en het stimuleren van cross- of upselling.


LinkedIn campagnedoelstellingen

LinkedIn biedt een uitgebreid menu aan campagnedoelstellingen, zodat we de juiste strategie kunnen kiezen voor elk stadium van de marketingfunnel. 


De marketingfunnel is vergelijkbaar met een reis die je potentiële klanten doorlopen: van het ontdekken van jouw bedrijf, naar het verkennen wat je te bieden hebt, tot uiteindelijk de stap naar conversie. In marketingtermen uiten we dit in 3 fases: bekendheid, overweging en conversies.


Of je nu mikt op het vergroten van merkbekendheid, websitebezoekers of andere interacties, het genereren van leads, of het stimuleren van directe conversies, wij zetten de juiste campagnedoelstellingen in voor het gewenste resultaat. 

adverteren op linkedin

Bij LinkedIn adverteren draait het niet alleen om de boodschap, maar ook om de manier waarop je die boodschap presenteert. Jouw advertenties kunnen diverse vormen aannemen, afhankelijk van de gekozen doelstellingen: afbeeldingen, video’s, carousels, en meer. Ook hierbij ondersteunt DMOOD je graag!

Starten met adverteren op LinkedIn?

Wij gebruiken cookies om ons te helpen beter te begrijpen hoe de site wordt gebruikt. Klik hier om meer te leren.