digitale strategie door DMOOD

Digitale strategie

Ben je op zoek naar begeleiding om jouw bedrijf online te laten groeien? DMOOD staat paraat om je te helpen bij het uitstippelen van jouw digitale roadmap! 

DIGITALE STRATEGIE


We starten met het bepalen van jouw bedrijfsdoelstellingen en het identificeren van jouw doelgroep. Door deze twee essentiële aspecten te begrijpen, kunnen we vervolgens bepalen welke digitale kanalen het meest geschikt zijn om deze twee met elkaar te verbinden. Een omnichannel strategie betekent dat we jouw doelgroep op meer dan 1 kanaal gaan bereiken!

We werpen een grondige blik op jouw huidige digitale architectuur, waaronder social media pagina’s, advertentieaccounts en meten-is-weten platformen zoals Google Analytics 4 en Google Tag Manager.

We besteden ook aandacht aan de effectieve tracking, zoals tags, triggers en pixels, om de resultaten van de komende digitale inspanningen optimaal te kunnen meten. Digitale acties stimuleren het verkeer naar jouw website, dus is het van groot belang dat jouw website optimaal is ingericht voor conversie.

We onderzoeken jouw website grondig en bieden advies om de conversieratio te verhogen. Op deze manier streven we ernaar dat digitale acties leiden tot optimale resultaten op jouw website.

Klaar om de digitale toekomst

van jouw bedrijf te ontdekken?

Wij gebruiken cookies om ons te helpen beter te begrijpen hoe de site wordt gebruikt. Klik hier om meer te leren.